9 Ιουλίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Ευχόμενοι καλές διακοπές σας ενημερώνουμε ότι οι  δραστηριότητες μας το τελευταίο διάστημα ήταν:            
  1. Συμμετείχαμε σε ημερίδα της ΕΣΑμεΑ στο ξενοδοχείο Capsis στη Θεσσαλονίκη την 30/05/2014 με θέμα:" Η ένταξη της διάστασης της αναπηρίας και της προσβασιμότητας στα Περιφερειακά Επιχειρισιακά Προγράμματα και στα Προγράμματα Ευρωπαικής Εδαφικής Συνεργασίας 2014-2020. 
  2. Στις αρχαιρεσίες για ΔΣ ΠΟΑμεΑ Κενρικής Μακεδονίας που έγιναν την 01/06/2014 εκλέχτηκαν τα μέλη μας και ορίστηκαν: Βράκας Κων/νος αναπληρωματικός ταμίας και Καρακόλης Δημήτριος μέλος.
  3. Την 02/06/2014 είχαμε κοινή παρουσία των δύο συλλόγων ΣΑΒΕ και ΣΠΕΑ με τους προέδρους τους Καρακόλη Δημήτρη και Καργκάνη Παναγιώτη  στους εμπλεκόμενους φορείς με την αιμορροφιλία του Ιποκράτειου Νσοκομείου Θεσσαλονίκης (τον Διοικητή κο Καλτσίδη και τις υπεύθυνες των Κέντρων Αιμορροφιλικών του νοσοκομείου κκ Γαρυπίδου και Οικονόμου) για επίλυση βασικών προβλημάτων. Πήραμε την σύμφωνη γνώμη για συνταγογράφιση για κατ' οίκον θεραπεία σε μηνιαία βάση καθώς και απλούστευση διαδικασιών με την εφαρμογή ενδονοσοκομειακού πληροφορικού συστήματος.
  4. Συμμετείχαμε την 25/06/2014 σε ομαδική συνέντευξη ενδυνάμωσης ασθενών με πρωτοβουλία της 3ης ΔΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι λόγω διακοπών τις Τετάρτες το γραφείο του συλλόγου θα παραμείνει κλειστό. Για οτιδήποτε γράψτε στο email του συλλόγου.
                                                 
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

1 σχόλια:

Ανώνυμος,  22 Ιουλίου 2014 - 12:42 π.μ.  

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP