29 Νοεμβρίου 2013

3η ΔΕΚΕΜΒΡΗ, ΕΘΝΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΑμεΑ (δελτίο Τύπου)

Στο πλαίσιο της 3ης Δεκέμβρη 2013  Εθνική Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία αισθανόμαστε την ανάγκη να εκφράσουμε την αγωνία για το μέλλον των ατόμων με αναπηρία στην Ελλάδα της κρίσης,  με τις συνθήκες διαβίωσης να χειροτερεύουν αντί να βελτιώνονται καθημερινά.
Ο  Σ.Α.Β.Ε. προσκλήθηκε και θα συμμετέχει στην εκδήλωση της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ.) με την ευκαιρία της 3ης Δεκέμβρη - Εθνικής Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 2-12-2013 στο ξενοδοχείο Μακεδονία Palace, όπου θα παρουσιαστεί το αποτέλεσμα της έρευνας κοινής γνώμης που ανατέθηκε στην Κάπα Research με θέμα τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία. Σκοπός της έρευνας είναι ο εντοπισμός και η αποτύπωση γνώμης και στάσεων του γενικού πληθυσμού στα θέματα των ατόμων με αναπηρία εν μέσω κρίσης.
Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν (γιατροί και αιμορροφιλικοί) στην ετήσια ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με απόλυτη επιτυχία, αφού η συμμετοχή ήταν πραγματικά μεγάλη, την Κυριακή 24-11-2013 στο αμφιθέατρο «Π. Μεταξά» στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση ήταν μια ωφέλιμη ενημέρωση σε θέματα υγείας των αιμορροφιλκών και ο εποικοδομητικός διάλογος που ακολούθησε έλυσε πολλές απορίες  σε όλους μας.

Η 3η Δεκέμβρη, αλλά και κάθε μέρα αποκτά ιδιαίτερο νόημα για όλους εμάς που παλεύουμε για καλύτερες συνθήκες στην υγεία, στην παιδεία, στην κοινωνία για τα άτομα με αναπηρία.   

  © Blogger templates Newspaper III by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP